Allt för skolidrott & aktiv träning

Fredagen den 30 september 2022 arrangerar Riksidrottsförbundet IDROTTENS DAG i skolor över hela Sverige. En del av European School Sports Day som genomförs tillsammans med skolbarn över hela Europa.

Vad är idrottens dag? 

Idrottens dag i skolan är en kul dag med fysisk aktivitet för att höja kunskapen om barns idrottande och bygga broar mellan skolan, barnen och idrottsrörelsen. Måler är att fler ska kunna och vilja idrotta hela livet. De senaste åren har Riksidrottsförbundet ökat fokus på de minst aktiva barnen och målet är att så många barn som möjligt, under samma dag, ska delta i minst 120 minuters fysisk aktivitet. Cirka 400 skolor i 135 kommuner deltog på idrottens dag 2021 i en manifestation för alla barns rätt till rörelse, idrott och ett hälsosamt liv. 

Hur gör jag för att anmäla vår skola?  

På Riksidrottsförbundets hemsida kan du hitta idrottsföreningar i ditt distrikt samt ta del av stödmaterial och mer information. Följ länken: https://www.rf.se/RFarbetarmed/Aktuellaprojekt/Idrottensdag/

Erbjudande

Vi på Sport & Fritidsgrossisten tycker rörelse för barn och unga är viktigt. För att fira denna dagen lite extra så ger vi 15% på hela vårt sortiment för kunder som lägger en order via vår hemsida.

OBSERVERA: Detta erbjudande gäller på ordinare priser. Går inte att kompletteras med erbjudanden, rabatter eller avtalspriser.